Domácí chlebík

Suroviny

chlebová mouka
250 g
hladká mouka
250 g
sůl
3 špetky
olivový olej
1 PL
ocet
1 PL
kvasnice
1 kostka
voda
250 ml
cukr na kvásek
dle potřeby
kmín
dle chuti
strouhaná mrkev ( nemusí být )
1 ks

Postup přípravy:

Všechny ingredience spojíme a vymícháme, necháme nakynout, míchala jsem 3x, uděláme bochánky, necháme opět nakynout, pečeme ve vyhřáté troubě 200°C, zprvu asi 10 minut a pak stáhneme teplotu 180°C a potíráme občas vodou, pekla jsem 30 minut.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Chlebíček je křehký a dobrý, dobrou chuť!!!

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.8.2012 1:53| autor: Majuskaa

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist