Domácí burská pomazánka

Postup přípravy:

Burské oříšky sušíme asi 20 minut ve vlažné troubě, po vychladnutí je sloupneme a umeleme na jemno. Vsypeme na větší pánev, přidáme vodu a na mírném plameni vaříme za stálého míchání 20 minut. Můžeme mírně přisolit. Vzniklou kaši nalejeme do vhodné (např. porcelánové) nádoby. Pomazánku uchováváme v chladničce.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.4.2013 1:09| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist