Divoký vepřový guláš

Suroviny

vepřová plec
750 g
sádlo
1 PL
cibule
4 ks
mletý kmín
1 ČL
mletý pepř
2 ČL
mletý zázvor
1 ČL
mleté papriky
2 ČL
nové koření
6 ks
jalovec
6 ks
bobkový list
1 ks
sůl
česnek
3 stroužky
kečup
2 PL
polévkové koření
1 kostka

Postup přípravy:

Nakrájenou cibuli dáme do tlakového hrnce zesklovatět na rozpuštěné sádlo, potom přidáme na kostky nakrájené maso s kořením. Opečeme po všech stranách, osolíme a přidáme prolisovaný česnek. Zalijeme horkou vodou, hrnec uzavřeme a dusíme od doby varu asi 25 minut. Pak hrnec stáhneme z ohně a necháme dojít. 

Po otevření vyndáme z guláše nové koření, jalovec a bobkový list.

Přidáme 1 kostku polévkového koření a kečup. Chvilku necháme přejít varem a zahustíme jíškou. Podáváme s kynutým knedlíkem nebo s chlebem.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist