Dietní tip: Krekry z biopekárny

Máme pro vás další dietní pochoutku, po které nepřiberete! 🙂

 

Špaldové krekry s dýňovými semínky a česnekem jsou nejen zdravé, ale i velmi chutné. Vyrábějí se z celozrnné špaldové biomouky a obsah dýňových semínek v nich dosahuje až 16 %.

 

/wp-content/uploads/files/Image_foto_krekry_dyne_a_cesnek.jpg
Pro vás se mohou stát skvělým zdrojem vlákniny, nenasycených mastných kyselin a stopových prvků jako je hořčík, železo, vápník a zinek.

 

/wp-content/uploads/files/Foto_sacek_krekry_dyne_a_cesnek.jpg
Kromě toho, že jsou krekry vyrobeny z biosurovin a jsou zdraví prospěšné, tak také výborně chutnají.

27.6.2010 12:00| autor: Renata Jarošová
Více o tématu: dietní jídlokrekry

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist