Debrecínská fazolová polévka s párky

Suroviny

bílé fazole
200 g
paprika
1 ks
cibule
2 ks
zeleninová nať
1 svazek
rajče
500 g
debrecínské párky
4 ks
česnek
2 stroužky
olej
2 PL
sůl
pepř
pálivá paprika
cukr
pažitka

Postup přípravy:

Fazole propláchneme, zalijeme vodou a necháme do druhého dne nabobtnat. Druhý den vaříme zvolna (v té samé vodě) asi 1-2 hodiny. Nakrájíme papriku a cibuli, nasekáme zeleninové natě a utřeme česnek. 

Vše smícháme a tuto směs osmahneme na rozpáleném oleji. Vmícháme do fazolí a vaříme asi 20 minut. Přidáme oloupaná rajčata nakrájená na kostky, dochutíme solí, pepřem, paprikou, cukrem a nakonec přidáme kolečka párků, chvíli prohřejeme a nakonec sypeme drobně nasekanou pažitkou.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist