Ďábelské tousty s česnekem a feferonkou

Suroviny

paprika
1 kg
rajče
1 kg
velká cibule
3 ks
česnek
1 svazek
dEKO- kořenící přípravek sypký k nakládání okurek a zeleniny
1/2 balení
feferonka
5-7 ks

Postup přípravy:

Všechnu zeleninu pomeleme na masovém strojku a povaříme asi 1,5 hodiny aby se odpařila voda. Pak přidáme upečené (před pečením moc nesolit) a umleté maso a ješte trochu povaříme. Dáme trochu vychladnout a plníme do malých skleniček. Sterilizujeme tak 10-15 min.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist