Ďábelské ragú se slaninou

Suroviny

anglická slanina
200 g
libové hovězí maso
200 g
větší brambora
4 ks
mrkev
1 ks
česnek
4 stroužky
menší cibule
1-2 ks
rajče
2 ks
paprika
1 ks
sterilovaná fazole
100 g
hovězí vývar
0,5 l
sůl, pepř
dle chuti
ďábelské koření
dle chuti
citrónová šťáva
dle chuti

Postup přípravy:

Na dno varné nádoby nasypte na nudličky nakrájenou slaninu, na ni na proužky nakrájené osolené a opepřené hovězí. Pak jemně nastrouhanou mrkev, na plátky nakrájenou cibuli, fazole, osolené a opepřené plátky brambor, plátky rajčat, česneku a papriky. Ukončete vrstvou brambor. Osolte, okořeňte, zakápněte citrónovou šťávou. Zalijte vývarem a na mírném ohni duste 75–80 minut. Podávejte se suchým červeným vínem.

Hodnocení

2  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.7.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist