Cuketová polévka s jehněčím masem

Suroviny

cuketa
1 ks
jehněčí maso
2 plátky
tymián
1/2 svazku
olej
1 PL
vývar z kostky
800 ml
sůl
mletý černý pepř
cherry
2-3 PL

Postup přípravy:

Cuketu očistíme, omyjeme a podélně nakrájíme na tenké proužky. Opereme a osušíme tymián a z jeho snítek stáhneme lístky. Jehněčí maso opláchneme, osušíme a pokrájíme na drobné kostky.

V hrnci rozpálíme olej a maso na něm za stálého míchání opečeme. Přidáme tymián a zalijeme vývarem z kostky. Rovněž přidáme nakrájenou cuktetu a zhruba 5 minut vaříme.

Před podáváním ochutíme polévku s jehněčím a cuketou solí, mletým černým pepřem a cherry.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist