Cuketa s česnekem a vegetou

Postup přípravy:

Cuketu nakrájíme na kostičky (asi tak 1,5×1,5×1,5 cm) a na rozpáleném oleji zprudka opékáme. Přidáme vegetu, sojovou omáčku popř. kdo má rád ostrá jídla, může přidat např. trochu chilli.

Nakonec přidáme prolisovaný česnek a už jen krátce osmahneme. Cuketa by měla mít sklovitý vzhled, ale měla by zůstat křupavá.

Podáváme buď jako přílohu k masu, s pečivem nebo promíchané s těstovinami jako samostatné jídlo.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist