Čokoládový krém se zmrzlinou

Suroviny

12% smetana
200 ml
cukr
50 g
škrobová moučka
1 ČL
hořká čokoláda (70%)
100 g
vanilková zmrzlina
4 porce
zralé mango
1 ks
strouhaný kokos nebo lupínky
1 PL

Postup přípravy:

Čokoládu na prkénku jemně nakrájejte nožem. Svařte smetanu s cukrem a lžičkou škrobové moučky. Odstavte, do horké směsi vmíchejte nakrájenou čokoládu a míchejte, až se vše rozpustí a dobře spojí. Nádobu postavte do studené vody a míchejte, dokud krém nezchladne. Rozdělte ho do pohárů a dobře vychlaďte. Každý pohár doplňte kopečkem vanilkové zmrzliny, kouskem manga (nebo i jiným ovocem) a lehce posypte kokosem.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.4.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist