Čokoládovo-oříškové brownies s pistáciemi

Suroviny

tmavá čokoláda
515 g
máslo
425 g
vejce
6 ks
cukr krupice
500 g
hladká mouka
225 g
nasekané pistácie
100-120 g

Postup přípravy:

Na polevu: 140 g nejkvalitnější tmavé čokolády, 50 g másla na kousky

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Plech vymažte máslem, troubu předehřejte na 160 °C. Čokoládu nalámejte do rendlíku, přidejte máslo a na mírném plameni za stálého míchání zahřívejte, aby se vše rozpustilo.

Vejce a cukr našlehejte v míse doběla, pak přilijte rozpuštěnou čokoládu, přisypte mouku a dobře promíchejte. Nakonec vmíchejte pistácie a směs naneste na plech.

Pečte 40-45 minut nebo dokud nezačne vršek vypadat křupavě. Nechte vychladnout na plechu.

Poleva: Čokoládu nalámejte do misky, přidejte máslo a do rozpuštění zahřívejte nad rendlíkem s horkou vodou nebo dejte na minutku do mikrovlnky, poté vymíchejte dohladka. Polevou přelijte hotové nakrájené brownies.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.2.2012 1:06| autor: EmmaganTeyla

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist