Čokoládové višně v rumu

Suroviny

višně
500 g
rum
dle chuti
čokoládová poleva
1 balení
kokos
dle chuti

Postup přípravy:

Višně namočíme do rumu a dáme do lednice. Po několika dnech, ideálně týdnech je scedíme, namáčíme v čokoládové polevě a obalujeme v kokosu.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Foto: profimedia.cz  

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.11.2012 5:18| autor: 88pacicka88

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist