Čokoládové bonbóny s pistáciemi a marcipánem

Suroviny

čokoláda na vaření
1 balení
čokoládová poleva
1 ks
marcipán
250 g
nesolené pražené pistácie
200 g

Postup přípravy:

Pistácie zbavíme skořápky a slupky a rozemeleme najemno. Smícháme s marcipánem.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Do formy na led dáme do 1/3 rozehřátou čokoládu. Když zatuhne, přidáme marcipánovou kuličku a zalijeme čokoládou. Necháme opět ztuhnout.

Po ztuhnutí vyndáme bonbóny z formy a ozdobíme bílou čokoládovou polevou.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.10.2011 9:25| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist