Cizrna s těstovinami a ančovičkami

Suroviny

cizrna
1 konzerva (300 g)
čerstvý rozmarýn
1 hrst
ančovička
2 filátka
česnek
1 stroužek
rajčatový koncetrát
1 PL
vývar
300 ml
krátké těstoviny
300 g
pálivá paprička
1 ks
olivový olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Hrst čerstvého rozmarýnu, 2 filátka ančoviček a nakrájený česnek osmahneme na oleji v hrnci a přidáme lžíci rajčatového koncentrátu rozpuštěného v hrníčku vývaru. Polovinu cizrny z konzervy rozmačkáme vidličkou a oboje vhodíme do hrnce. Přidáme krátké těstoviny, přelijeme vývarem, rozdrtíme jednu feferonku a povaříme krátce doměkka.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.2.2020 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist