Cizrna s kuřecím masem a rozmarýnem

Suroviny

kuřecích prsou
600 g
hladké mouky
1 PL
olej na smažení
cizrny
300 g
cibule
1 ks
česneku
3 stroužky
másla
2 PL
kečupu
4 PL
mletý pepř, sůl
rozmarýn a cherry rajčata na ozdobu

Postup přípravy:

Cizrnu necháme do druhého dne nabobtnat  v 1 l vody. Pak ji propláchneme, zalijeme další vodou a uvaříme do měkka. Hotovou scedíme. Cibuli nakrájíme a osmahneme v pánvi. Přidáme nakrájený česnek, cizrnu, kečup a promícháme. Osolíme a opepříme. Pět minut povaříme.

Maso nakrájíme na čtyři stejně velké plátky. Naklepeme, osolíme a poprášíme hladkou moukou. Na pánvi osmažíme do růžova.

Přeložíme na připravené talíře, přidáme hotovou teplou cizrnu, ozdobíme cherry rajčátky, čerstvým rozmarýnem a ihned podáváme.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist