Císařský trhanec

Suroviny

vejce
5 ks
polohrubá mouka
150 g
sůl
1 špetka
cukr
60 g
vanilkový cukr
1 balíček
mléko
3 dcl
olej
1 PL
malinový sirup
1 dcl

Postup přípravy:

Ze žloutků, soli, cukru, mléka a mouky připravíme těstíčko. Z bílků vyšleháme sníh a vmícháme do hotového těstíčka. Lijeme na olejem vytřenou pánev a opečeme po obou stranách dozlatova trochu silnější omelety. Hotové omelety dvěma vidličkami roztrháme a posypeme vanilkovým cukrem. Na talířích přelijeme malinovým sirupem.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
5.8.2015 11:44

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist