Čínské nudle s houbami a hovězím masem

Suroviny

rýžové nudle
400 g
maso na svíčkovou
400 g
menší cibule
1 ks
řepík celeru
houby
10 g
stroužek česneků
čínský vývar
2 dcl
vermut
4 PL
olej
2 PL
sójová omáčka
2 PL
sůl

Postup přípravy:

Těstoviny uvaříte, scedíte je, a uložíte na teplé místo. Mezitím vložíte do vlažné vody houby, a necháte je asi 5min. změknout.Ve VOKu rozehřejete olej, přidáte na jemné proužky nakrájené maso a osmahnete ze všech stran do hněda. Pak vmícháte nadrobno nakrájenou cibuli, pokrájený celer,  prolisovaný česnek, zalijete vínem a minutu podusíte. Po této době přidáte předem namočené houby,zalijete vývarem a podusíte do měkka. Pak vmícháte uvařené těstoviny a na sníženém ohni prohřejete krátce pod pokličkou. Nakonec ochutíme sojov. omáčkou a podáváme.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist