Čína (alá zeleninová pánev po čínsku) s rýží

Suroviny

šmakoun
300 g
pórek
300 g
žampiony
100 g
chilli papričky
2 ks
mražená orientální směs se sójovými klíčky
350 g
solamyl
1 lžíce
masový vývar
10 lžič
sůl, vegeta, sójová omáčka, maggi
na dochucení
vařená rýže
350 g
olej
na pečení

Postup přípravy:

Solamyl rozmícháme s vývarem, ochutíme sójovou omáčkou, případně přidáme několik kapek maggi. Opatrně promícháme s nakrájenými hranolky Šmakouna a necháme chvilku marinovat.  Na části rozehřátého oleje orestujeme na plátky pokrájený pórek, žampiony a chilli papričku. Přidáme zeleninovou směs, ochutíme, podlijeme trochou vývaru a podusíme. Na teflonové pánvi rozehřejeme zbytek oleje a opečeme na něm kousky Šmakouna. Do zeleniny vmícháme rýži a opečené kousky Šmakouna.

Hodnocení

2.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.8.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist