Cibulové řízečky naruby

Suroviny

vepřová kýta
dle počtu
cibule
0,5 kg
strouhanka
vejce
2 ks
smetana ke šlehání
2 ks
sterilizovaná kapie
sůl
dle chuti
pepř
dle chuti
olej

Postup přípravy:

 

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme napřed ve strouhance – strouhanku do masa prostě vboucháme, pak obalíme v rozšlehaných vejcích a hned šoupneme do rozpáleného oleje a prudce z obou stran osmahneme.

Plech si vymažeme /stačí lehounce/, poklademe půlkou nakrájené cibule /krájíme na kolečka/, na cibuli klademe osmahnuté maso, zasypeme druhou půlkou cibule, přidáme sterilizovanou kapii, vše zalejeme šlehačkou a zapékáme v troubě cca 30 minut při 180 stupních.

Obměny: přidáme sterilizované žampiony.

Příloha: zelenina, salát, pečené brambory, bramborová kaše …

 

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist