Cibulkový salát s pomeranči

Suroviny

čerstvá mladá cibule
1 svazek
fialová cibule
1 ks
pomeranč
2 ks
zelená oliva
100 g
olivový olej
2 PL
citrónová šťáva
dle chuti
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Všechny suroviny nakrájíme na plátky co nejjemněji, pokapeme šťávou z citrónu a olejem, dochutíme solí a necháme vychladit asi 1 hodinu.

Tip: velmi vhodné k pečeným masům.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.2.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist