Chutná a sytá knedlíčková polévka

Suroviny

kuřecí hřbet
knedlíčková zavářka
mražená zelenina
jarní cibulka
vegeta
nudličky

Postup přípravy:

Ve vodě vaříme kuřecí hřbet. Po změknutí masíčka hřbet vyndáme a mezitím, co jej obíráme, dáme do vody povařit mraženou zeleninu, jarní cibulku a zavářkové knedlíčky. 

Poté přidáme obrané maso.

Když knedlíčky vyplavou, vhodíme ještě do polévky hrstku nudliček a ochutíme ochucovadlem. Vše necháme ještě minutku přejít varem.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist