Chřestový salát s mozzarellou

Suroviny

zelený chřest
500 g
mozzarella
200 g
třešňové rajče
20 ks
olivový olej
4 PL
česnek
1/2 stroužku
citrón
1-2 ks
mořská sůl
dle chuti
čerstvě mletý pepř
dle chuti
bazalka
dle chuti

Postup přípravy:

Chřest omyjte a osušte, zdřevnatělé konce odřízněte, pěkné části vložte do vroucí osolené a citrónem okyselené vody a uvařte doměkka. Sceďte, propláchněte studenou vodou, nechte okapat a nakrájejte na kousky. K chřestu přidejte na kostičky nakrájenou mozzarellu a přepůlená rajčátka. V hrnku rozmíchejte olivový olej s utřeným česnekem, solí, pepřem a 4-5 lžícemi citronové šťávy. Zálivku nalijte přes salát a posypte lístky bazalky.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.11.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist