Chřest s máslem a citrónovou šťávou

Suroviny

chřest
600 g
máslo
60 g
citrónová šťáva
1/2 ks
sůl a pepř
1 špetka
voda
2 l

Postup přípravy:

Chřest oloupeme. Odřízneme dřevnaté konce, svážeme kuchyňskou nití do svazečků. Vaříme ve vroucí osolené vodě spolu s trochou cukru 15 až 20 minut. Chřest vyjmeme, dobře osušíme. Do rozehřátého másla přidáme citrónovou šťávu a pepř, přelijeme přes chřest a ihned teplé podáváme.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.8.2015 8:55| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist