Chlebové bramboráčky

Suroviny

střední brambory (800-1000 g)
6 ks
česnek
1 ks
vejce
3 ks
hladká mouka
1 hrnek
majoránka
2 hrsti
sůl dle chuti
starší chléb
4 plátky
olej na smažení

Postup přípravy:

Brambory oloupeme, omyjeme a najemno nastrouháme. Přidáme vejce, prolisovaný česnek, mouku, majoránku a sůl. Vše promícháme. Nakonec přidáme na malé kostky nakrájený chléb (někdo odkrajuje kůrku) a vše zamícháme.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Na pánvičce rozehřejeme olej a smažíme menší placičky. Nejlepší jsou podávané teplé jako příloha i jako samostatný pokrm.

Tip: Vhodnější jsou staré brambory. Nové (rané) brambory pouští moc šťávy a nedrží tolik pohromadě.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.9.2011 11:53| autor: styna

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist