Chalupnická rybí polévka

Suroviny

kapří hlava
4 ks
jikry
dle libosti
mlíčí
dle libosti
ploutve
dle libosti
ztužený tuk
60 g
kořenová zelenina
200 g
hladká mouka
60 g
česnek
2 stroužky
mletý zázvor
dle chuti
sůl
dle chuti
petrželová nať
dle chuti

Postup přípravy:

Části ryb vaříme s česnekem, až jdou kosti od masa. Větší kosti vybereme, maso protlačíme cedníkem, zalijeme částí vývaru, přidáme nakrájenou zeleninu, světlou jíšku připravenou z tuku a mouky, rozředěnou vodou a osolíme. Polévku zvolna vaříme, před skončením varu přidáme jikry a mlíčí a krátce povaříme. Hotovou polévku okořeníme zázvorem.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.8.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist