Chalupářský toust

Suroviny

chléb - ne čerstvý
vejce
2 ks
trocha mléka
paštika

Postup přípravy:

Z krajíce chleba o tlušťce asi 2 cm vykrojíme větší část střídky. Kůrku dáme na rozehřátý olej a do středu nalijeme rožšlehané vejce s mlékem. Vykrojenou střídku namažeme paštikou a namazanou stranou přiklopíme na vejce. Opečeme z obou stran.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.6.2014 7:36| autor: martule82

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist