Chalupářský pekáček s masem a rajčaty

Suroviny

vepřová plec
1 kg
klobása
2 ks
cibule
2 ks
česnek
4 stroužky
grilovací koření
drcený kmín,sůl
sádlo
cuketa
1 ks
červená, žlutá paprika
1 ks
rajčata
4 ks

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na kostky, osolíme a osmahneme na rozpáleném sádle. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, cibuli a plátky česneku. Podlijeme vodou a asi 1 hodinu pečeme v troubě.

K měkkému masu přidáme nakrájenou zeleninu (1 cuketa, 1 červená a žlutá paprika, 4 rajčata), ochutíme grilovacím kořením, kmínem a zasypeme 100 g strouhaného sýra. Dopékáme, až se sýr roztaví.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist