Femina.cz
Vědci varují: Internet ničí milostný život
sex a vztahy
Podzim klepe na dveře a s ním i podzimní depka – dej jí vale s našimi tipy!
Osvětlení
Myslet vždy pozitivně je fuška. A ne vždy se to vyplatí, dodávají vědci
Rady a články o psychologii
Jaké hračky do ložnice? Zkus sexuální pomůcky dneška, které si zamiluješ (a nebudeš bez nich chtít být)!
Vše o sexu
Jak to udělat, aby ti život neproklouzl mezi prsty
test
2 hodiny středně těžké
Kvízy pro zábavu
Soutěže
Femina.cz > Česká a světová kuchyně > Strana 3
1 fotografie Česká a světová kuchyně
Čokoládu středoameričtí indiáni vynalezli prý úplně omylem a před více než třemi tisícovkami let. Tvrdí to kalifornští archeologové, podle...
Česká a světová kuchyně
Dnes trochu odlehčíme a připravíme si něco slaného pod zub.
Je tu druhý díl vánočního vaření.
Jelikož se největší svátky v roce nezadržitelně blíží, budeme vám pravidelně přinášet zajímavé vánoční recepty. Popadněte tedy své chuťové...
1
Pro nejdražší dezert světa budete potřebovat letenku do New Yorku. Jako v každém správném dezertu v něm nechybí čokoláda...
Pokud milujete řízky a nemáte čas si je připravovat, určitě vás potěší novinka německého masokombinátu Tönnies. Ten nabízí speciální...
2
2 fotografie Zábava
Září tradičně patří vinobraní! Je čas organismus oblažit čerstvým burčákem! A právě jemu jsou věnovány následující řádky. Nechte si...
4
4 fotografie Česká a světová kuchyně
Sýr je skoro jako živý tvor, aby nám dobře sloužil, tedy rozmazloval chuťové buňky, je třeba o něj správně...
Kávu milují stamiliony lidí po celém světě. Můžete mít kávu tmavou, s mlékem, slazenou i hořkou, nahrubo mletou… Druhů...
Cuketa je oblíbenou nejen letní zeleninou. Je chuťově neutrální, spíš lehce nasládlá a tak jí lze použít jak do...
2 fotografie Česká a světová kuchyně
V parném dni hledáme cokoli, co nás spíše osvěží, než zasytí. Obvykle netoužíme po teplém pokrmu, ale hlad v...
2 fotografie stromy
Dnes již slavná éra oblíbenosti moruší pomalu upadá. Ale dříve bylo využití morušovníků rozmanité – plody velké až 2,5...
Co nás nezabije, to nás posílí aneb geneticky upravené potraviny Také patříte k těm, kteří v supermarketech fanaticky hledají na...
Zkuste ochutnat kuskus. Drobounká zrníčka, která se skrývají v krabičce či pytlíku v regálech supermarketů, nejsou žádným druhem obilí,...
prevence
V horských oblastech jižní Číny, rostou čajové keře se stříbrno-bílým chmýřím. Ještě neotevřené lístky poupat se sbírají, suší a...
Velikonoce
Nelámejte si hlavu se stále stejnou Velikonoční nadílkou, máme pro vás tip na výborné Velikonoční menu.
Díky obsahu selenu je kukuruz řazena mezi prostředky prevence proti nádorovým onemocněním. Kromě toho údajně snižuje hladinu cholesterolu v...
Vše o hubnutí
Guarana (Paullinia cupana) je velice rozšířená v oblasti Amazonky a její účinky s oblibou využívají indiánské kmeny již několik...
Konec léta a blížící se začátek podzimu s sebou přinesl záplavu hub. Nadšenci denně vyrážejí do lesních porostů, odkud...
Zatímco historie zrnkové kávy se datuje mnoho století do minulosti a je stejně tak bohatá jako spletitá, instantní káva...
·Aby se ovocné knedlíky nepřilepily ·Bylinky musejí počkat ·Česnek nevyschne ·Jak na med ·Jak na tuhé máslo ·Jak uchovat maso bez mražení ·Odstranění zápachu z...
Typická anglická snídaně se skládá především z toastu, másla a džemu, smažených vajíček, slaniny, klobásy, opečeného rajčete, žampionů, fazolí...
Jak si nakrájet meloun Rozkrojte melouny galia a kantalup na poloviny a lžičkou vyberte semínka. Speciálním vykrajovačem vykrajujte z...
V minulém článku jsme představili vizovické pečivo z hlediska historického vývoje a dnes vám nabízíme několik receptů a rad...
·Aby se při vaření těstoviny neslepovaly, přidáme do vody trošku oleje, a nebo v hrnci s vroucí vodou opláchneme...
Albert Hauptman připravil zeleninové delikatesy: PŘEDKRM Salát Vercelli Flying Sombrero POLÉVKA Zeleninová laguna HLAVNÍ JÍDLO Prstýnky mořské...
Také patří hranolky k nejoblíbenějším jídlům vaší rodiny Není divu. Nejen že všem dobře chutnají, ale předsmažené se...
Polední pauza. V dětství jsme se na poledne všichni těšili a vítali jsme polední přestávku jako milé zpestření...
První zmínky o sýrech jsou ze starého Egypta. Na egyptských destičkách jsou znázorněni dělníci vyrábějící sýr. S římskými legionáři,...
Páteční odpoledne. Znáte to. Vždy s nadcházejícím víkendem (pro některé z nás dokonce každodenně) přichází těžká otázka. Čím uspokojím...
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.
*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz