Červená česnečka

Suroviny

voda
1,5 l
masox
1 kostka
olej
2 PL
česnek
7 stroužků
kečup (rajčatový protlak)
6 PL
pepř
špetka
sůl
špetka
vlasové nudle
200 g

Postup přípravy:

Svaříme vodu s masoxem, případně použijeme vývar z masa nebo kostí. Dovpánvičky dáme olej a rozehřejeme ho.

Česnek nakrájíme na tenké plátky a necháme v oleji za častého míchání
zrůžovět (hlídáme, aby se nepřepálil). Když začne růžovět, přendáme ho do
vařícího vývaru, přidáme kečup (rajčatový protlak), pepř, ochutnáme a mírně
dosolíme.

Polévku povaříme 10 minut a zavaříme do ní v jiném hrnci uvařené těstoviny (vlasové i jiné nudle). Posypat můžeme nadrobno nasekanou pažitkou
nebo petrželkou.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.6.2011 7:33| autor: Jirulka

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist