Čertovský mls se slaninou a česnekem

Suroviny

vepřové maso
6 plátků
slanina
cibule
2 ks
česnek
1 stroužek
dietní párek
2 ks
mletý černý pepř
grilovací koření
kečup
2 PL
hladká mouka

Postup přípravy:

Slaninu nakrájíme nadrobno a přidáme na kolečka nakrájenou cibuli (komu větší kousky cibule vadí, tak jí nakrájí nadrobno) a orestujeme. Přidáme maso, párky na kolečka, česnek, kečup a koření. Podlijeme a dusíme, až je maso měkké. 

Potom trošku zahustíme moukou a ještě chvíli podusíme. Já mám v mrazáku domácí slaninu. Tak si jí vždycky trošku nastrouhám na struhadle. V jídle není ani vidět, ale pěkně ho ovoní.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist