Celerový salát s jablky

Suroviny

celer
300 g
citrónová šťáva
dle chuti
cukr
2 ČL
větší jablko
1 ks
rozinka
2 PL
ledový salát
1/4 ks
červená čekanka
1 hrst
sůl, pepř
dle chuti
křepelčí vejce
6 ks

Postup přípravy:

Na jemné nudličky nakrájejte 300 g oloupaného celeru, dejte ho do kastrolu, zalijte šťávou z citrónu a vodou, aby byl ponořený. Přidejte lžičku cukru, sůl a povařte ho doměkka. Zchladlý a scezený celer dejte do misky. Přidejte větší na nudličky nakrájené jablko, 2 lžíce rozinek, 1/4 nakrájeného ledového salátu, hrst nakrájené červené čekanky. V hrnku rozmíchejte šťávu z citrónu, lžíci vody, lžičku cukru, sůl, pepř, přelijte přes salát, lehce promíchejte a obložte natvrdo uvařenými 6 křepelčími vajíčky.

Hodnocení

2.9  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
31.1.2022 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist