Cannelloni so špenátom a píniovými orieškami

Suroviny

těstoviny
300 g
čerstvý špenát
500 g
ricotta
500 g
piniové oříšky
100 g
rajčatová štáva
500 g
bazalka
česnek
15 g
jarní cibulka
50 g
šalotka
60 g
olivový olej
100 ml
černé koření
sýr Eidam nebo Čedar
150 g
míchaný salát
50 g

Postup přípravy:

Podľa návodu uvaríme cestovinové pláty. Na cibuľke orestujeme špenát, pridáme ricottu, soľ, korenie, vychladíme a zarolujeme do cannellonmi. Orestujeme šalotku, pridáme paradajky z konzervy, cesnak, soľ, korenie a pripravíme omáčku. Nakoniec pridajte nasekanú bazalku. Navrch cestovín nastrúhajte syr a zapečte. Ozdobíme šalátom.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.8.2011 6:40| autor: jaroska

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist