Candát v sýrovém těstíčku

Suroviny

filety z candáta
2 ks
vejce
3 ks
strouhaného eidamu
20 dkg
hladká mouka
olej, mléko, sůl

Postup přípravy:

Filety z candáta osolíme a nakrájíme na menší porce. Z vajec, hl. mouky, mléka a nastrouhaného sýru vyšleháme hustější těstíčko, tak aby nám dobře drželo na rybě. Porce candáta obalené těstíčkem vkládáme do rozpáleného oleje a smažíme do křupava a do zlatavé barvy. Podáváme s opékaným bramborem a tatarkou.

 

Hodnocení

4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist