Bylinkové máslo s rukolou

Suroviny

česnek
2 stroužky
nastrouhaný parmazán
80 g
rukola
100 g
máslo
250 g
citrónová šťáva
1 PL
sůl
pepř
3 ks

Postup přípravy:

 

Česnek nasekáme najemno, rukolovým lístkům odstraníme stonky, omyjeme, osušíme a jemně nasekáme. Máslo pokojové teploty ručním mixerem promícháme s citronovou šťávou, solí a pepřem, poté vmícháme rukolu, česnek a parmazán. Hodí se ke grilovaným pokrmům, pečeným bramborám nebo na čerstvý chléb.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.8.2011 11:53| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist