Bylinková ryba s citrónem

Suroviny

tresky nebo jiné bílé ryby
4 ks
bobkového listu
1 ks
nového koření
2 ks
citrónu
1-2 ks
másla
30 g
tymián
dle chuti
petrželka
dle chuti
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Remoskovou mísu zakryjte poklicí a nechte 4 minuty rozehřát. Víko sejměte, dno vyložte kruhem pečícího papíru, rozložte na něj jeden na tenká kolečka nakrájený citrón, na který rozložte porce ryby. Posypte je jemně nasekanými bylinkami, solí, pepřem a poklaďte kousky másla. Zakryjte poklicí a pečte 20 minut.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.12.2016 5:19| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist