Bůček zapečený s jogurtem a křenem

Suroviny

bůček bez kosti
1,5 kg
čerstvě nastrouhaný křen
250 g
bílý jogurt
600 ml
brambory
400 g
sůl

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Bůček nejprve nakrájejte na asi 1–1,5 cm silné plátky. Jednotlivé plátky osolte, potřete vrstvou křenového jogurtu a zarolujte. Takto vytvořené rolky pak dávejte vedle sebe do pekáčku, který není potřeba ničím vymazávat. A pokud netrváte na krásně utažených roládkách, nemusíte je ani ničím zavazovat. Zbyl-li vám jogurt, navrstvěte jej ještě navrch. Když jsou všechny plátky pomazané a vyskládané v pekáčku, dejte je péct při 170°C asi 1,5 hodiny do trouby.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.2.2012 4:35| autor: zuzana88

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist