Brynzová polévka s kmínem

Suroviny

voda
1 l
brynza
150 g
cibule
1 - 2 ks
sůl
dle chuti
kmín
dle chuti
mletá paprika
dle chuti
krajíc chléba
3 ks

Postup přípravy:

Do osolené vody dáme vařit koření a oloupanou cibuli pokrájenou na kolečka. Horký vývar z cibule nalijeme do talířů a do každého přidáme porci brynzy a chleba pokrájeného na kostičky (chléb předem osmažíme na trošce sádla nebo oleje).

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.1.2013 2:47| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist