Broskvový koláč s drobenkou

Suroviny

polohrubá mouka
1/2 kg
kvasnice
cukr krystal
8 dkg
roztavený máslo
5 dkg
žloutek
2 ks
sůl
vlažné mléko
1/4 l
hrubá mouka
máslo
kompotované broskve
tvaroh

Postup přípravy:

Těsto: 1/2 kg polohrubé mouky, kvasnice, 8 dkg cukru krystal, 5 dkg roztaveného másla, 2 žloutky, sůl, 1/4 l vlažného mléka

Drobenka: hrubá mouka, cukr krystal, máslo

Náplň: kompotované broskve, tvaroh

Ze surovin na těsto zaděláme kynuté těsto a necháme kynout. Když je vykynuté, rozetřeme ho na vyšší a vymazaný plech. Těsto potřeme tvarohem, který jsme umíchali s cukrem a vanilkovým cukrem. Na to poklademe broskve nakrájené na kostičky. To celé posypeme drobenkou a dáme upéct.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.2.2016 2:17| autor: Renca88

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist