Brokolicový salát - teplý

Suroviny

brokolice
500 g
tuňák
100 g
černé olivy vypeckované
zelené olivy vypeckované
niva
vejce
2 ks
listový salát

Postup přípravy:

Brokolici krátce povaříme ve vroucí osolené vodě, slijeme a necháme okapat, olivy nasekáme nadrobno, nivu nahrubo nastrouháme, z vajíček usmažíme klasickou omeletu. Misku vyložíme listovým salátem, na dno dáme teplou brokolici, přidáme tuňáka a střídavě sypeme olivy a nastrouhanou nivu. Omelety smotáme do ruličky, nakrájíme na „šnečky“ a salát dozdobíme.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist