Brněnský řízek se šunkou a hráškem

Suroviny

vepřové řízky (asi po 120 g)
4 ks
máslo
50 g
šunka
80 g
hrášek
60 g
vejce
3 ks
hladká mouka
strouhanka
olej či sádlo na smažení

Postup přípravy:

Řízky rozklepeme do tenka a osolíme.Na pánvi si na másle opečeme šunku nakrájenou na kostičky, přidáme hrášek a rozšlehaná vejce a uděláme kyprá míchaná vejce. Tuto směs klademe na polovinu řízku – přiklopíme druhou půlkou a sklepneme nebo můžeme spíchnout párátkem. Poté řízky obalíme klasickým způsobem v trojobalu a smažíme. Jako příloha jsou vhodné brambory a zeleninový salát. Dobrou chuť!

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.2.2011 8:38| autor: puntik

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist