Brambory s bůčkem a smetanou

Suroviny

brambor
1 500 g
libového uzeného bůčku
750 g
cibule
4 ks
sůl, pepř a kmín
majoránka
kelímky zakysané smetany
2 ks
vývaru
1 hrnek

Postup přípravy:

Brambory oloupeme, nakrájíme na silnější plátky, cibuli nakrájíme na kolečka a bůček na kostičky. Všechno dohromady na velké pánvi orestujeme a osolíme, opepříme, přidáme majoránku a kmín. Smetanu smícháme s vývarem, přilijeme na pánev, dáme do trouby a pečeme asi hodinu při střední teplotě. Ke konci teplotu zvýšíme, aby brambory byly křupavé.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.8.2013 11:05| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist