Bramborový salát s tuňákem

Suroviny

nové brambory
500 g
konzervovaný tuňák ve vlastní šťávě
120 g
mladá cibulka s natí
4 ks
červená malá cibule
1 ks
ledový salát
1/2 ks
rajče
1 ks
olivový olej
3 PL
citrón
1 ks
zelená petrželka
dle chuti
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Brambory omyjte a uvařte doměkka. Ještě vlažné je oloupejte a nakrájejte na kolečka nebo kostky. Nasypte je do mísy, zalijte olejem, citronovou šťávou, osolte a opepřete. Vmíchejte na kolečka nakrájenou mladou cibulku i s natí, na měsíčky nakrájenou červenou cibuli, jemně nasekanou petrželku a okapané maso z konzervy. Lehce promíchejte a dejte vychladit. Těsně před podáváním vmíchejte drobně natrhaný nebo nakrájený ledový salát a na kostičky nakrájené rajče.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.6.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist