Bramborový salát s celerem a jablkem

Suroviny

brambora
800 g
nálev ze sterilovaného celeru
dle potřeby
sterilovaný celer
150 g
jablko
2 ks
cibule
1 ks
ocet
dle chuti
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Oloupejte a rozkrájejte na kostičky 800 g vychladlých vařených brambor a zalijte je troškou nálevu ze sterilovaného celeru. Přidejte 150 g nadrobno nakrájeného sterilovaného celeru, 2 oloupaná a nahrubo nastrouhaná jablka, jemně nasekanou cibuli, dobře promíchejte a dochuťte octem, solí a pepřem. Nechte odležet a podávejte.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.12.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist