Bramborovo - kapustový koláč

Suroviny

kapusta
10 ks
brambory
400 g
hladká mouka
5 PL
máslo
60 g
sůl
mléko
200 ml
pepř
petržel
zakysaná smetana
1 ks
česnek
1 stroužek
rajče
2 ks

Postup přípravy:

V kastrůlku rozpustíme máslo a přisypeme mouku. Zlehka opražíme. Přilijeme mléko, promícháme. Do hotového bešamelu přidáme zakysanou smetanu, sůl, stroužek utřeného česneku a nasekanou čerstvou petrželku. Brambory nakrájíme na tenké plátky. Kapustičky očistíme a přepůlíme. Do formy nalijeme vrstvu bešamelu. Na něj vyskládáme plátky brambor, kapustičky a opět zalijeme bešamelem. Tak postupujeme, dokud formu nenaplníme. Pečeme 35 minut.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist