Bramborové pirožky s masem a kmínem

Suroviny

vařených oloupaných brambor
400 g
polohrubé mouky
250 g
másla
100 g
uzeného kuřecího masa
300 g
sůl, kmín
bílky
1-2 ks
tuk a mouka na plech

Postup přípravy:

Brambory nastrouháme, osolíme, přidáme mouku, máslo a vypracujeme těsto, které vyválíme zhruba na 4mm silný plát. Vykrajujeme čtverce 10 x 10cm, do středu dáme umleté kuřecí maso a přehneme do trojúhelníku. Pirohy potřeme bílkem, okmínujeme a pečeme asi 15 minut dozlatova ve vyhřáté troubě na 200 °C.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist