Bramborová směs pečená v alobalu

Suroviny

měkký salám
400 g
brambory
4 ks
rajčata
4 ks
paprika ( nejlépe různé barvy )
3 ks
cibule
2 ks
eidam
100 g
petželka, sůl, pepř
dle chuti
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Brambory oškrábeme a pokrájíme na plátky, rajčata na měsíčky a papriky a cibuli na proužky. Salám a sýr pokrájíme na menší kostky. Vše smícháme, osolíme, opepříme a přidáme nasekanou petrželku. Rozdělíme na 4 porce. Každou dáme na čtverec alobalu předem vymazaný olejem, zabalíme a pečeme 30 – 40 minut.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.4.2013 8:18| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist