Bramborová kaše zapékaná s vejci

Suroviny

brambory
600 g
smetany 12%
100 ml
vejce
4 ks
strouhaný sýr
sůl
máslo
strouhanka

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Brambory uvaříme, rozmačkáme, zalijeme smetanou a vyšleháme bramborovou kaši. Kaši dáme do pekáče vymazaného máslem a vysypaného strouhankou. Do ní uděláme čtyři důlky a vklepneme tam vejce. Každé vejce ještě osolíme. V troubě pečeme při 170 °C, po 15 minutách hustě posypeme strouhaným sýrem a ještě 10 minut dopékáme.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.2.2012 9:48| autor: grizlinka

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist