Bramborák z kapra a se slaninou

Suroviny

obraný a vykostěný kapr či polotovar Kapří v případě, že se vám s kaprem nechce dělat syrové
brambory
česnek, majoránka, sůl
slaninu nebo jinou uzeninu
petrželovou nať
mléko na zředění

Postup přípravy:

Nastrouhejte brambory obdobně jako při přípravě klasického bramboráku. Brambory společně s dalšími ingrediencemi promíchejte s kaprem či Kapřím v poměru 1:1, ale spíše se dává o něco více brambor. Mlékem můžeme naředit tak, aby vznikla řidší hmota, ze které vytvořte na pánvi placky a opečte z obou stran.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist