Bramborák se zelím a česnekem

Suroviny

brambor
1 kg
kysané zelí
1 balení
vejce
3-4 ks
hladká mouka
3 PL
sůl
majoránka
česnek
olej

Postup přípravy:

Brambory nastrouháme najemno. Smícháme je s nadrobno nakrájeným zelím, vejci a moukou. Osolíme, okořeníme majoránkou a rozmačkaným česnekem. Na rozpáleném oleji smažíme bramboráky z obou stran dozlatova.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.3.2011 8:27| autor: Lucka258

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist