Bramboračka se špenátem a jablky

Suroviny

brambora
600 g
zelené jablko
150 g
čerstvý mladý špenátový lístek
100 g
šalotka
20 g
12% smetana
100 ml
česnek
1-2 stroužky
sůl, mletý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Oloupané brambory, oloupaná jablka a šalotku zalijte vodou tak, aby bylo vše ponořené, trošku osolte a uveďte do varu. Uvařte doměkka a rozmixujte ponorným mixérem nebo prolisujte přes síto. Vmíchejte smetanu, podle potřeby nařeďte vodou a opět uveďte do varu. Přidejte dobře oprané a překrájené špenátové lístky a několik minut povařte. Ochuťte utřeným česnekem, osolte a opepřete. Podávat můžete s opečenou bagetou nebo na kostičky nakrájeným opečeným rohlíkem.

Hodnocení

2.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.4.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist